Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.Can Bartu...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri süren Mehmet Topuz, Caner ve Sezer'in yanı sıra grip olan Özer katılmazken, kaleci Serkan Kırıntılı ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Dünkü antrenmanda rahatsızlığı nedeniyle yer almayan Uğur Boral ise bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Sağlık heyeti sakatlıkları bulunan Caner ve Mehmet Topuz'u derbiye yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı uygulanırken, Caner'in Galatasaray derbisinde forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanda düz koşu ve pas çalışmasının ardından gruplar halinde değişimli olarak çift kale maç yaptı.

Reklam
Reklam

EMRE BASINA SİTEM ETTİ
Antrenman öncesi basın odasına gelen Emre Belözoğlu, Sezer'in sakatlandığı pozisyonla ilgili olarak kendisi hakkında basına yansıyan haberler nedeniyle basın mensuplarına sitem etti. Sezer'i kendisinin sakatlamadığını, pozisyonda Sezer'e dokunmadığını dile getiren Emre, "Sabah 8.30'da annem 'Oğlum Sezer'i sakatlamışsın' diyerek beni aradı. Son dönemde benimle ilgili medyaya birçok haber yansıdı. Ben siz emekçilere her zaman saygı duyuyorum. Sizler vicdan sahibi insanlarsınız. Biraz kendinizi benim yerime koyun." dedi.
Emre Belözoğlu, antrenman sahasında daha sonra teknik direktör Aykut Kocaman ile bir süre özel olarak görüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz