Fenerbahçe başladı Kayserispor bitirdi

Ziraat Türkiye Kupası (E) Grubu ilk maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u ağırladı.. Sarı-Lacivertliler, Caner'le 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Simic'in son dakikada attığı golle 2-1 kaybetti. 

Teknik direktör İsmail Kartal, Süper Lig'de forma şansı bulamayan futbolcular ile genç oyuncuları alana sürdü. Alves, Mehmet topuz, Egemen, Webo ve Selçuk Şahin için kendilerini göstermek adına bir fırsattı.. Fenerbahçe maça iyi de başladı. İl  yarım saat içerisinde topu ayağında tutan ev sahibi ekip 31. dakikada genç Caner Koca'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golden 8 dakika sonra tecrübeli futbolcu Turgut Doğan Şahin ilk yarının skorunu belirledi: 1-1..

İkinci devrede de pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe istediği skoru bir türlü yakalayamadı. Mücadelenin 90. dakikasında ise sahneye Kayserisporlu Simic çıktı.. Harika bir vuruşla skoru 2-1'e taşıyan Sarı-Kırmızılı ekip, kupada ilk maçında 3 puan aldı..

Reklam
Reklam

Maç kadar konuşulan bir konuda Fenerbahçe taraftarının takımlarını 'yalnız' bırakmalarıyıdı. Mücadele 'açık kanaldan' yayınlanmasına karşın en ucuz biletlerin 50 TL'den başlamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi..

FENERBAHÇE: 1 - KAYSERİSPOR: 2

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Serkan Çınar

FENERBAHÇE: Mert Günok, Hasan Ali, Bruno Alves, Egemen Korkmaz (Dk. 56 Hakan Cinemre), Savaş, Uygar, Caner Koca, Mehmet Topuz (Dk. 75 Sow), Selçuk Şahin, Muhammed Akarslan, Webo

KAYSERİSPOR: Deniz, Mehmet, Cemil, Serkan (Dk. 56 Diego Biseswar), Marko Simic, Cüneyt, Mijailovic, Abdullah, Mehmet Eren, Anıl (Dk. 71 Yener), İbrahim Dağaşan, Turgut Doğan Şahin (Dk. 80 Cem)

SARI KARTLAR: Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Mijailovic (Kayserispor)

GOLLER: Dk. 31 Caner Koca (Fenerbahçe),  Dk. 39 Turgut Doğan Şahin, Dk 90 Marko Simic (Kayserispor)