Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Dünya 3’cüsü Oldu

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Porto Riko temsilcisi Lancheras de Catano...

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Porto Riko temsilcisi Lancheras de Catano ile girdiği mücadeleden 3-0 galip ayrılarak Dünya 3’cüsü oldu.

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda, Porto Riko temsilcisi Lancheras de Catano ile 3’cülük maçına çıkan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, mücadeleden 3-0 galip ayrılarak Dünya 3’cüsü oldu.

Aspire Ladies Salonu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı setleri 16-25, 17-25 ve 17-25’lik sokarla kazandı. Son Avrupa Şampiyonu unvanıyla bu turnuvaya katılan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, bu sonuçla unvanlarına Dünya 3’cülüğünü de eklemiş oldu.

Reklam
Reklam

Şampiyonada Fenerbahçe D Grubu’nda Lancheras de Catano ve Afrika temsilcisi Kenya’nın Kenya Prisons takımları ile mücadele etmiş ve her iki maçı da 3-0 kazanarak yarı finale yükselmişti. Yarı finalde Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü ile karşılaşan Fenerbahçe, bu maçtan 3-0 mağlup ayrılınca, bugün üçüncülük maçına çıkmıştı. Sarı Melekler, 2010 yılında katıldıkları aynı turnuvada Dünya Şampiyonu olmuşlardı.

Öte yandan Fenerbahçe, Lancheras de Catano ile gruplarda yaptığı maçı da 3-0 kazanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz