Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman gözetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve istasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan kaptan Alex de Souza ile Sezer Öztürk, antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Moussa Sow ile kasığında ağrıları bulunan Erten Ersu'nun tedavisine tesislerde devam edildi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım antrenmanın bir bölümünü izledi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: