Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından

Obradovic: "Beşiktaş, her zaman sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu bugün de gösterdi" Sarıca: "Fenerbahçe saha avantajını iyi kullanarak iki maçta

Obradovic: "Beşiktaş, her zaman sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu bugün de gösterdi"

Sarıca: "Fenerbahçe saha avantajını iyi kullanarak iki maçta da galip geldi"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Turu Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı 83-74 mağlup etti. Karşılaşma sonrasın düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunann Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Çok zorlu bir maç oldu. Beşiktaş, her zaman sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu bugün de gösterdi. İlk maçtan sonra savunma açısından bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Bunu denedik ve ilk müsabakaya göre savunmada daha agresiftik. Önemli olan 40 dakika boyunca böyle oynamak" dedi.
Sarı-lacivertli ekibin bu sezon çok fazla maça çıktığını dile getiren Obradovic, "Bugünkü sanırım 76. karşılaşmaydı. Oynama şeklimizden gurur duyuyorum. Kenardan daha fazla katkı almamız gerekiyordu. Bugün oynayan herkes katkıda bulundu. Şu an seride 2-0 öndeyiz ve Akatlar'a gideceğiz. Rakibimiz de kalpten, çok güzel oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.
BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN BAŞANTRENÖRÜ SARICA: "FENERBAHÇE SAHA AVANTAJINI İYİ KULLANARAK İKİ MAÇTA DA GALİP GELDİ"
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise "İlk maça benzer bir müsabaka oldu. Maça yine iyi başladık ama devre sonuna daha az bir farkla geride girdik. Serinin kolay geçmeyeceğini gösterdik. Maçın her döneminde onlara reaksiyon gösterip karşılığını verdik. Fenerbahçe'nin oyunu değiştirecek çok oyuncusu var fakat biz de onlardan geri kalmadığımızı gösterdik. Üçüncü periyotta yanlış kararlarımız vardı. Belki sabırla devam etsek maçın sonu farklı olurdu. Fenerbahçe saha avantajını iyi kullanarak iki maçta da galip geldi. Biz de bu avantajı kendi salonumuzda değerlendirmek istiyoruz. En büyük arzumuz, üçüncü maçı kazanmak olacak."

Reklam
Reklam

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Basın toplantısından açıklamalar

Haber-Kamera: Hakan Tarhan / İstanbul,(DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: