Fenerbahçe, Borussıa Mönchengladbach Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda, deplasmanda oynayacağı Borussia Mönchengladbach maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda, deplasmanda oynayacağı Borussia Mönchengladbach maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.30’da başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Oyuncular salonda yaptıkları kuvvet çalışmaları, sahada yaptıkları çabukluk çalışmaları ve ardından dar alandaki çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Joseph Yobo ve Raul Meireles, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Öte yandan sol kasık bölgesinde ağrıları bulunan Gökhan Gönül ile sol arka alt adalesinde sertleşme bulunan Sezer Öztürk, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkartılmadı. Serdar Kesimal ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. Bu arada bugün sabah saatlerinde bir erkek çocuğu dünyaya gelen ve bu nedenle izinli olan Egemen Korkmaz da antrenmanda yer almadı.

Reklam
Reklam

Mönchengladbach maçı hazırlıkları, 2 Ekim Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Bu antrenman saat 18.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz