Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach Maçına Hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde, Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile yarın...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde, Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile yarın akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman saat 17.30’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman sona erdi. U19 Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan Salih Uçan, antrenmanda yer almadı.

Reklam
Reklam

Bu antrenmanla Borussia Mönchengladbach maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, maç saatini beklemeye başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: