Fenerbahçe, Bursaspor Ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenman...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu, ısınma ve pas organizasyonlarıyla başladı. Daha sonra oyuncular taktiksel ve bireysel çalışmalarla idmanı tamamladı.

Tedavilerine devam edilen Sezer Öztürk, takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Caner Erkin ise, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Reklam
Reklam

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, yarın saat 09.30’da Can Bartu Tesisleri’nde bir araya gelecek. Sarı - lacivertliler saat 10.45’te Pendik - Yalova feribotuyla Yalova’ya geçecek ve ardından kara yoluyla Bursa’ya ulaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: