Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Son 2 antrenmanda takımla çalışmalara katılamayan Semih Şentürk, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Dün akşamki Samsunspor maçında görev alan oyuncular, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Reklam
Reklam

Sezer Öztürk, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Samsunspor maçında sakatlanan ve sağ kasığında 2. derecede yırtık taspit edilen Özgür Çek antrenmana çıkmadı. Bu futbolcunun tedavisine başlandığı bildirildi.

Fenerbahçe hazırlıklarına, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: