Fenerbahçe Cagliari maçı canlı izle: Maçı canlı şifresiz izlemek için tıklayın

Fenerbahçe Cagliari maçı canlı ve şifresiz izlenebilir durumda. Bununla birlikte Fenerbahçe Cagliari maçı ücretsiz olarak da stadyumdan takip edilebiliyor olacak. Fenerbahçe'nin son hazırlık maçı, Seria A takımlarından olan Cagliari ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Cagliari maçı Kadıköy'den canlı ve ücretsiz olarak izlenebilir ve bununla birlikte yurtdışından takip etmek isteyen taraftarlar ise haberimizdeki 'Fenerbahçe Cagliari maçını internetten şifresiz izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

Fenerbahçe Cagliari maçı canlı ve şifresiz izlenebilir durumda. Fenerbahçe, son hazırlık maçını Cagliari maçıyla oynayacak ve maç İstanbul Kadıköy'de 20.30'da başlıyor. Fenerbahçeli taraftarlar, Fenerbahçe Cagliari maçını canlı izleyebilmek için saniyeler sayarken, binlerce taraftar, biletlerin ücretsiz olması nedeniyle stadyuma akın ediyorlar, diğer taraftan da özellikle yurtdışındaki Fenerbahçeli taraftarlar maçı canlı ve şifresiz izlemenin yollarını arıyorlar. Zira, yurtdışında olan taraftarlar, uydu şifresi nedeniyle Smart Sport'ta sıkıntı yaşayabilirler.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Cagliari maçı hakkında gelişmeler

FENERBAHÇE CAGLIARI MAÇI CANLI İZLE: MAÇI CANLI ve ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe, İtalyan takım Cagliari karşısına bu akşam çıkıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'e akın etti. Maç biletlerinin ücretsiz olması nedeniyle Fenerbahçe Cagrliari maçı için büyük talep var.

Eğer Fenerbahçe Cagliari maçı canlı ve şifresiz izlemek istiyorsanız, İtalya'da PremiumSport HD kanalını resmi kanal olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Fenerbahçe Cagliari maçı, Smart Sport üyelerine de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'in başlamasına artık sadece bir hafta kala son hazırlık maçına bu akşam İtalyan ekibi Cagliari karşısında çıkıyor. Isla'nın transferi sonrası oynanması planlanan maç için Fenerbahçe yönetimi taraftarları sevindiren bir karar aldı ve mücadeleyi ücretsiz yaptı. Sarı lacivertli taraftarlar bu akşamki mücadeleyi herhangi bir ücret ödemeden izleyebilecek.

FENERBAHÇE MAÇI NEDENİYLE YOLLAR KAPANDI!

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi´nde bu akşam saat 20.30´da oynanacak olan Fenerbahçe. – Cagliari hazırlık maçı nedeniyle bazı yollar saat 17.30´dan itibaren trafiğe kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
– Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım)

Reklam
Reklam