Fenerbahçe Divan Başkanlığı'ndan Genel Kurul çağrısı

Futbolda şike soruşturması kapsamında sıkıntılı bir süreç yaşayan ve UEFA'nın talebi TFF'nin kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne...

Futbolda şike soruşturması kapsamında sıkıntılı bir süreç yaşayan ve UEFA'nın talebi TFF'nin kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi engellenen Fenerbahçe, genel kurul tartışılıyor.
Konuyla ilgili olarak sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı olarak yaptıkları toplantıda, kulüp yönetim kuruluna gündemde tek madde olmak üzere olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı yapmasını tavsiye ettiklerini açıkladı.'' denildi.
Açıklamada ayrıca, ''Gündemde seçim maddesi olmayacağını bildiren Günay, yaşananlar karşısında kulübün tavrının ne olacağı şeklinde görüş alınacağını söyledi.'' ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz