Fenerbahçe, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda Hazır

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, son Avrupa şampiyonu unvanıyla başlayacağı yeni sezonda, başarılarla dolu 6 yılı...

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, son Avrupa şampiyonu unvanıyla başlayacağı yeni sezonda, başarılarla dolu 6 yılı geride bırakan Kamil Söz’ün yönetiminde mücadele edecek.

Sarı - lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Sarı Melekler’in müzemize taşıdığı 3 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye kupası, 2 süper kupa, 1 dünya şampiyonluğu ve 1 Avrupa şampiyonluğu kupasında büyük katkısı bulunan Kamil Söz, zafer odaklı yeni sezon mücadelemizde takımımızın başında olacak." ifadelerine yer verildi.

Milli Takımın çeşitli kademelerinde de antrenörlük yapan Kamil Söz’e de başarılar dilenen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Söz’ün yardımcılığını ise Çin asıllı Fransız vatandaşı Bai Jue Gang yapacak. 1990-2004 yılları arasında Fransa Bayan Voleybol Takımı koçluğunu büyük bir istikrarla sürdüren Gang, 2004’ten bu yana ise Pekin voleybol takımlarında danışmanlık ve yöneticilik görevini sürdürüyordu.

Çincenin yanı sıra İngilizce ve Fransızca dillerine de hakim olan Bai Jue Gang’in anlaşması 1 yıllık. Sarı Meleklerimiz yenilenen kadromuzla ilk mücadelesini Katar’ın ev sahipliğinde, başkent Doha’da, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda verecek."

11 Ekim’de başkent Doha’ya hareket edecek olan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 20 Ekim’de maçlarını tamamlayarak yurda dönecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: