Fenerbahçe, Elazığspor Maçı Için İzmir'e Uçtu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 futbol sezonun ilk haftasında Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma için...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 futbol sezonun ilk haftasında Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti.

Elazığspor'un sahası bakımda olmasından dolayı karşılaşma İzmir'de oynanacağı için sarı - lacivertli kafile sabah yapılan antrenmanın ardından İzmir'e uçtu. Fenerbahçe'de Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Gönül iyileştiği için maçın kadrosuna alındı. Yine yeni tranfserlerden Yobo da kafilede yer aldı.

Saat 16.00'da kalkan özel bir uçakla İzmir'e giden Fenerbahçe kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

Reklam
Reklam

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Alex de Souza, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Milos Krasic, Semih Şentürk, Moussa Sow, Henri Bienvenu ve Recep Niyaz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: