Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanı ile sürdürdü.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından salonda kuvvet, sahada da çabukluk çalışması yaptı.
Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Semih Şentürk ile Sezer Öztürk’ün yanı sıra sağ arka alt adelesinde ağrıları bulunan Serdar Kesimal tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, milli takımın Hırvatistan’la oynayacağı EURO 2012 play-off karşılaşması için milli takım kampında bulunan; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin’in yanı sıra yine ülkelerinin milli takımında yer alan Joseph Yobo, Henri Bienvenu de antrenmanda yer almadı.
Cristian Baroni ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı yaptığı koşu çalışması ile antrenmanı tamamlarken, Reto Ziegler, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı’nın ise tedavisine devam edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz