Fenerbahçe Futbol AŞ: Aziz Yıldırım'ın Görevi Devam Etmektedir

Fenerbahçe Futbol AŞ, Kamu Aydınlatma Plartformu'na(KAP) gönderdiği yazıda, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemes'inin vermiş...

Fenerbahçe Futbol AŞ, Kamu Aydınlatma Plartformu'na(KAP) gönderdiği yazıda, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemes'inin vermiş bulunduğu ihtiyati tedbir kararının Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kulüpteki göreviyle ilgili olduğunu, şirketteki görevinin ise devam ettiğini duyurdu.

Şirketin KAP'a gönderdiği açıklamada, şöyle denildi: "Kulübümüze tebligatı yapılan, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin vermiş bulunduğu ihtiyati tedbir kararı başkanımız sayın Aziz Yıldırım'ın kulüpteki görevi ile ilgili olup Şirketimizdeki görevi devam etmektedir."

Reklam
Reklam

Ayrıca şirket, yukarıdaki açıklamanın 'Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı' tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda taraflarına ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını kaydederek, "Bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz." bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: