Fenerbahçe, Gençlerbiliği maçının hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan, Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan, Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam edildi. Sarı - lacivertli oyuncuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti.

Yarı sahada 2 ayrı grup halinde yapılan 3’e 3 hücum - defans organizasyonlarının ardından antrenman, hafif tempolu koşuyla tamamlandı. İzinli olduğu için dünkü antrenmanda yer almayan Moussa Sow, bugünkü antrenmanın tamamında takımın yanında yer aldı.

Reklam
Reklam

Milli takımlarda bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanda tedavisine devam edilen Bekir İrtegün ile tedavisini Almanya’da sürdüren Sezer Öztürk de antremanda yer almadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz