Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı Sağlık Kontrolünden Geçti

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncular ve teknik ekip, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde, sezon öncesi...

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncular ve teknik ekip, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde, sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

İlk bölümü 10 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen sezon öncesi sağlık kontrolü, ikinci grupla tamamladı. İkinci grupta yer alan oyuncular Novica Bjelica, Matej Cernic, Leonel Marshal, Ivan Miljkovic, Ahmet Toçoğlu, Soner Mezgitçi, Kemal Kayhan ile teknik direktör Daniele Bagnoli ve yardımcısı Fabio Soli, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde sırasıyla cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenesi ile efor testinden geçti.

Reklam
Reklam

Sağlık kontrolleri tamamlanan takım, bugün saat 17.30’da, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz