Fenerbahçe Grundig ‘Gündem’ programına katıldı

Voleybol Erkekler 1. Ligi final karşılaşmasında Arkasspor'u 3. maçta 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Grundig seriyi...

Voleybol Erkekler 1. Ligi final karşılaşmasında Arkasspor'u 3. maçta 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Grundig seriyi 2-1 yaparak şampiyon olmanın sevincini yaşıyor.

Arkasspor’u final serisinde 2-1 yenerek üst üste üçüncü, toplamda ise dördüncü şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı FBTV’de yayınlanan ’Gündem’ programının konuğu oldu.

Aslı Duru ve Kıvanç Özkök’ün sunduğu programda oyuncular ve teknik heyet kupanın öyküsünü ve yaşanan mutluluğu anlattılar.

YARIN BASINLA BULUŞACAKLAR

Üst üste 3. lig şampiyonluğuna ulaşan Erkek Voleybol Takımı Fenerbahçe Grundig, sezonu üç kupayla tamamlamanın gururunu yaşıyor.

Reklam
Reklam

Sarı - lacivertli camiaya büyük gurur yaşatan Fenerbahçe Grundig, şampiyonluk öyküsünü ve yeni hedeflerini paylaşmak adına, yarın saat 14.00'te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde basınla buluşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: