Fenerbahçe için kritik gün

Fenerbahçe bugün hem sahada hem masada mücadele verecek.

Sarı-lacivertlilerin, men cezasıyla ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun ardından, İsviçre'nin Lozan kentindeki duruşmalı toplantılar bugün yapılacak.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde konuyla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin dün Lozan'a gittikleri, Martens Hukuk Bürosu yetkilileriyle iki gün sürecek toplantılarda hukuk mücadelesi verecekleri belirtildi.

Fenerbahçe dosyasının, biri sarı-lacivertli kulüp biri de UEFA tarafından seçilen toplam 3 CAS hakimince, tarafların ve tanıkların katılımıyla ele alınacağı ifade edildi.
Duruşmada 20'nin üzerinde tanığın dinleneceği aktarılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve ilgili şahısların avukatları, 2010-2011 sezonunda oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarına ilişkin savunmaları yapacak ve o sezondaki farklı maçlara ilişkin sorular yöneltilmesi halinde de bu soruları yanıtlayacak" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için bu akşam 21.45'te Arsenal ile karşılacak. Mücadele D-Smart'tan naklen yayınlanacak.