Fenerbahçe Kafilesi Antalya'ya Geldi-Sarı-lacivertli Takımı Antalya Havalimanı'nda Taraftarlar Çiçek Ve Tezahüratlarla Karşıladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maç için Antalya'ya geldi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maç için Antalya'ya geldi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan özel bir uçakla Antalya'ya gelen Fenerbahçe kafilesi için polis ekipleri havalimanında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yaklaşık 150 kişilik taraftar, sarı-laciverli takımı Antalya Havalimanı'nda tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı. Bazı taraftarlar meşale yakarak, kafileyi taşıyan otobüsün önünde bir süre oturdu.

Sarı-lacivertli ekip, güvenlik önlemleri altında kalacakları otele hareket etti.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel / Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz