Fenerbahçe kafilesine protestolu karşılama

İSTANBUL (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında, deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe kafilesi İstanbul'da taraftarların protestosuyla karşılandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan yaklaşık 200 kişilik Sarı-lacivertli taraftar grubu ise, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulunurken, futbolculara tepki gösterdi.

Fenerbahçe kafilesi özel bir uçakla saat 02.00 civarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, son maçta kaybedilen şampiyonluktan dolayı Fenerbahçeli yönetici, teknik heyet ve futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Fenerbahçe kafilesini karşılamak için havalimanına gelen yaklaşık 200 kişilik Sarı-lacivertli bir taraftar grubu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulunurken, futbolculara ise tepki gösterdi. Bu arada havalimanındaki emniyet güçleri Fenerbahçe kafilesinin takım otobüsüne bineceği noktada, güvenlik önlemleri alırken, çevik kuvvet ekipleri, alkollü 2 Fenerbahçeli taraftarı, polise küfür ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 taraftar, Fenerbahçe'nin havalimanından ayrılmasıyla serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Fenerbahçe'de yönetici, teknik heyet ve futbolcular, havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmazken, Sarı-lacivertli kafile, Samandıra Tesisleri'ne doğru yola çıktı.