Fenerbahçe - Kayserispor: 3 - 0 (Ziraat Türkiye Kupası)

 Sarı-lacivertliler yarı finale yükseldi Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi Medipol Başakşehir oldu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde Kayserispor'u her iki maçta da

Sarı-lacivertliler yarı finale yükseldi

Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi Medipol Başakşehir oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde Kayserispor'u her iki maçta da 3-0 yenen Fenerbahçe, yarı finale yükseldi.
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan rövanş maçında Fenerbahçe'nin gollerini 31. dakikada Aatif Chahechouhe, 35. dakikada Josef de Souza ve 83. dakikada Volkan Şen kaydetti.
Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi ise Akhisar Belediyespor'u eleyen Medipol Başakşehir oldu. Yarı final ilk karşılaşmaları 25, 26 ve 27 Nisan'da, rövanşları ise 16, 17 ve 18 Mayıs'ta oynanacak.

Reklam
Reklam

İSTANBUL / DHA (fotoğraflı)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: