Fenerbahçe-Kayserispor maçı Kayseri'de

KAYSERİ (İHA) - Süper Lig'in 4. haftasında fikstür gereği cuma akşamı İstanbul'da oynanması gereken Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasının Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun Şampiyonlar Ligi maçları için bakıma alınması nedeniyle Kayseri'de oynanacağı bildirildi.

Kayserispor Yönetimi, önceki gece Karpuzatan Kulüp Tesisleri'nde olağanüstü toplanarak Fenerbahçe yönetiminin maçın Kayseri'de oynanması için kendilerine yaptığı teklifi olumlu karşılayıp maçın Kayseri'de oynanmasına karar verdiler.

Kulüp müdürü ve İdari Menaejer Sabri Büyükkeçeci, Fenerbahçe-Kayserispor maçının Kayseri'de oynanacağını, fakat kendilerinin maçın cuma akşamı yerine cumartesi yada pazar akşamı oynanmasını istediklerini söyledi. Büyükkeçeci, "Bunun için federasyona talebimizi ilettik. Federasyon, maçın hangi gün oynanacağı şeklindeki kararı bu akşama kadar bize bildirecek" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Büyükkeçeci, Fenerbahçe-Kayserispor maç bilet fiyatlarını da açık 40 milyon, kale arkası ise 20 milyon lira olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.