Fenerbahçe Külübü Başkanı Aziz Yıldırım Aydın'da

"Susurluk Davası" kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan

"Susurluk Davası" kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yenipazar ilçesinde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Şike davası" kapsamında tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden tahliye olan Yıldırım, Ağar'ı ziyaret ettikten sonra, beraberindeki Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kığılı, Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı Nihat Özdemir ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile birlikte ilçe merkezine geçti.

Reklam
Reklam

Burada ilçeye özgü pideden yiyen Yıldırım'a, Fenerbahçeli taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Yıldırım ve beraberindekilerin pide yediği işyerinin sahibi Mehmet Sümer, Aziz Yıldırım'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, kendisine meşhur Yenipazar pidesinden ikram ettiklerini söyledi.

Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.

Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: