Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Çorlu’ya Gelecek

22 Eylül’de Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni binasının açılışını gerçekleştirmek için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım...

22 Eylül’de Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni binasının açılışını gerçekleştirmek için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gelecek. Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde bir toplantı yapan Trakya Fenerbahçeliler Birliği yöneticileri Başkan Aziz Yıldırım’ın katılacağı etkinliklerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 22 Eylül’de Çorlu’ya gelecek. Başkan Aziz Yıldırım’ın katılacağı etkinliklerle ilgili olarak Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Trakya Fenerbahçeliler Birliği’nin yöneticileri katıldılar.

Reklam
Reklam

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde yapımı devam eden dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgay Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trakya Grup Başkanı Muammer Orman, Trakya Grup Başkan Yardımcıları Ahmet Tokuç ve Gülçin Düzmen Yakut, Trakya’daki Fenerbahçeliler Dernek Başkanlarından Uzunköprü’den Recep Nedim Yazıcı, Tekirdağ’dan Hilmi Kaldıran, Malkara’dan Murat Gürbüz, Babaeski’den Mustafa Sayınsöz, Edirne’den Bahri Atabay, Silivri’den Songül Ayyıldız, Hayrabolu’dan Halil Başaran, Kırklareli’nden Kurtuluş Karakahya, Muratlı’dan Gökay Özden ve derneklerin yöneticileri katıldılar.

Toplantının tek gündemi ise 22 Eylül’de Aziz Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Çorlu Fenerbahçeliler dernek binası ve Trakya dernekleri Çorlu’da düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular. Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgay Çalışkan, Yönetim Kurulu üyesi ve Karşılama Komite Sorumlusu Salih Zeki Altay, toplantıda Trakya dernek yöneticilerini açılış ve etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılan herkese teşekkür eden Başkan Çalışkan; “Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Babaeski, Malkara, Uzunköprü, Silivri, Çerkezköy, Hayrabolu, Muratlı ve Çorlu’daki tüm yöneticilerimize toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Uzun zaman sonra Başkanımız Aziz Yıldırım’ın ilk açacağı dernek binası ve gerçekleştireceği ilk ziyaret olma unvanını taşıyor. Trakya’da Fenerbahçe gövde gösterisi gerçekleştirecek. Katılımın bütün Trakya çapında olması ile ilgili yapılan organizasyonda ayrıca Fenerbahçeli futbolcularımız da açılışa katılacaklardır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz