Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş maçı sonrasında soyunma odasına inerek takım oyuncuları ve teknik heyet ile konuştuğu ve bu konuşmalarda bağırdığı yolundaki haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bazı gazetelerde yer alan Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş maçı sonrasında soyunma odasına inerek takım oyuncuları ve teknik heyet ile konuştuğu ve bu konuşmalarda bağırdığı yolundaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, "Başkanımız Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı sonrası takımımızın soyunma odasına girmediği gibi stadımızın bu bölümünde de hiç bulunmamıştır. Bu tür haberler Türk spor medyasında özellikle bazı gazetelerin çoğu kez başvurduğu 'Olsa olsa böyle olmuştur', 'Ben olsam böyle yapardım' mantığıyla yazılan ve başkanımız Aziz Yıldırım ve onun gıyabında tüm Fenerbahçe Spor Kulübü'ne mal edilen haberler olmaktadır. Bu tip haberler yazan 'değerli' basınımıza kamusal sorumluluklarını yerine getirerek, haber hazırlarken, gerçekleri yazma konusunda ısrarlı olmalarını bir kez daha rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.