Fenerbahçe Kulübü'nden Sercan Sararer Yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, Almanya'nın Fürth takımında forma giyen milli futbolcu Sercan Sararer ile transfer görüşmesi yapıldığına...

Fenerbahçe Kulübü, Almanya'nın Fürth takımında forma giyen milli futbolcu Sercan Sararer ile transfer görüşmesi yapıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bugün, bazı basın organlarında ve internet sitelerinde, Fürth takımında forma giyen Sercan Sararer’in İstanbul’a geldiği, bir yöneticimiz tarafından karşılandığı; futbolcunun kulübümüze transferinin sonlandığı haberleri yer almıştır. Bahsi geçen haberler, kesinlikle gerçek dışıdır.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, uluslararası transfer kuralları ve kulüp prensiplerimiz gereği; sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kulübü ile görüşme yapmadan futbolcu ile anlaşma sağlamak gibi bir durumun içinde olmadığımızı, olmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: