Fenerbahçe, Lazio Maçı Hazırlıklarına Başladı

İSTANBUL (İHA) – Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında kendi evinde İtalya’nın Lazio...

İSTANBUL (İHA) – Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında kendi evinde İtalya’nın Lazio takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda dünkü Akhisar Belediyespor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları ile devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman son buldu. Mehmet Topal ve Salih Uçan, bu antrenmanın tamamında, takımla birlikte çalıştılar. Emre Belözoğlu, özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

Sarı-lacivertli ekip, Lazio maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz