Fenerbahçe-lazio Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında, Fenerbahçe ile İtalya'nın Lazio takımları arasında, 4 Nisan...

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında, Fenerbahçe ile İtalya'nın Lazio takımları arasında, 4 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, 28 Mart Perşembe günü satışa çıkıyor.

28 Mart Perşembe ve 29 Mart Cuma günleri kongre üyeleri, 30 Mart Cumartesi ve 31 Mart Pazar günleri Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak biletlerin genel satışına, 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren başlanacak. Kongre üyeleri ve Premium Kart sahipleri 2; Platinium, Gold ve ve Classic Kart sahipleri ile Fenercell faturalı hat aboneleri ise 1 bilet alabileceklerdir.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe-Lazio maçının bilet fiyatları ise şu şekild:

“Migros Tribünü: 100 TL, Fenerium Üst Nissan H-I Blok: 150 TL, Fenerium Üst Nissan C-D-F-G Blok: 175 TL, Fenerium Alt G Blok: 205 TL, Fenerium Alt B-F Blok: 255 TL, Fenerium Alt C-E Blok: 305 TL, Fenerium Alt D Blok: 315 TL.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz