Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 1...

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, ilk olarak salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra sahaya çıkan sarı - lacivertliler, top kapma çalışması ve 4 minyatür kaleden oluşan maç yaptı.

Maç sırasında Semih, girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kalırken, yapılan tedavisinin ardından antrenmana devam etti. 2 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden Alex katılmazken, Özgür Çek ve Sezer Öztürk ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştılar.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: