Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü....

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Milli takımdan dönen futbolcular antrenmanlara başlarken, Stoch ve Meireles’in yarın akşam İstanbul’a geleceği belirtildi. Her iki futbolcunun, akşam antrenmanına yetişmesi durumunda takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, milli takım maçlarında oynayan Yobo, Hasan Ali, Gökhan Gönül, Mehmet Topal yenileme çalışmasıyla idmanı tamamladı, diğer futbolcular ise takımla birlikte çalışmanın tamamında yer aldı.

Reklam
Reklam

Antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Sow, Krasiç, Serdar Kesimal ve Recep Niyaz da katılmadı. Sow ve Krasiç’in düz koşulara başladığı, antrenman öncesi kendileri için hazırlanan program doğrultusunda sahada koşu yaptığı öğrenildi. Sağ diz yan bağlarında zorlama olan Egemen Korkmaz ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, sahada takımdan ayrı çalıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: