Fenerbahçe Mesut Özil ile görüştü iddiası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertli ekibin, Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız ile geçtiğimiz aylarda temasa geçtiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil ile yaklaşık 4-5 ay önce İstanbul’da biraraya geldğini belirten başarılı futbolcunun 1-2 sene içerisinde sarı lacivertli takıma transfer olacağını belirtti.

Arsenal forması altında bu sezon 39 resmi maça çıkan 27 yaşındaki yıldız, 7 gol ve 19 asistlik performans sergiledi.
Sezon başında kadrosuna dünyaca ünlü yıldızlar katan Fenerbahçe, marka oyuncuların beklentilerin ardında kalmasının ardından yeniden transfer düğmesine bastı.

Reklam
Reklam
[İnanılmaz iddia! Mesut Özil - Arda Turan takası!](https://www.mynet.com/inanilmaz-iddia-mesut-ozil-arda-turan-takasi-94478-myspor)

Bruno Alves, Michal Kadlec, Luis Nani, Diego Ribas, Markovic, Raul Meireles ve Robin van Persie gibi isimlerle sezon sonunda yollarını ayırması beklenen sarı lacivertli ekip, bu yaz transfer döneminde yine çok konuşulacak bir transfer operasyonuna imza atacak.
Simon Kjaer’in yanında tecrübeli ve kariyerli bir partner düşünen Fenerbahçe, yıldız bir 10 numara ve birkaç takviye ile yine iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Sarı lacivertli camianın en büyük hedefi ise Arsenal forması giyen Mesut Özil.

[Mesut Özil'in sözleşmesindeki şok detay](https://www.mynet.com/mesut-ozilin-sozlesmesindeki-sok-detay-92195-myspor)