Fenerbahçe Palermo'ya hazır

İSTANBUL (İHA) - UEFA Kupası H Grubu'nda 23 Kasım Perşembe günü İtalya'nın Palermo takımıyla kendi sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde PAF Takımı ile bir antrenman yapan Sarı-lacivertliler'de Teknik Direktör Zico, bu maçın ilk yarısında Palermo maçı için düşündüğü ilk 11'i denedi. Zico, maçta Tümer ve Deivid'i yedekte tutup, Mehmet Yozgatlı ve Kezman'a ilk 11'de görev verdi.

As takım, bu maçta Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Mehmet, Appiah, Tuncay, Alex ve Kezman 11'iyle mücadeleye başladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçın ilk yarısını PAF takım 1-0 önde kapatırken, ilk yarıda Kezman bir penaltı atışından yararlanamadı.

Reklam
Reklam

Zico, ikinci yarıda diğer oyunculara şans tanırken, maçı as takım 7-2 kazandı. Karşılaşmada as takımın gollerini Deivid (3), Kemal (2), Semih ve bu maçta as takım kadrosunda oynayan Taha kaydederken, PAF takımın gollerini Fatih ve Serkan (kendi kalesine) attı. Bu arada, Alex dışında maçın ilk yarısında oynayan tüm futbolcular, daha sonra yan sahada koşu yaparak çalışmayı sürdürdü.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Palermo maçının hazırlıklarını sürdürecek.