Fenerbahçe, Pendikspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda, Pendikspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda, Pendikspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda Gençlerbirliği maçında ilk 11'de görev alan futbolcular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdü. Antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, çift kale maçla noktalandı.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği maçı sonrası ağrı şikayeti bulunan Senegalli futbolcu Moussa Sow’un, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde bugün kontrol amaçlı MR’ı çekildi. Çekilen MR sonucunda sol bacak alt arka adalesindeki 'Solues' kasında ödem ve kanama tespit edilen Sow’un tedavisine başlandı.

Fenerbahçe, Pendikspor maçı hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: