Fenerbahçe Pereira İle Yollarını Ayırdı'mı? Pereira Kovuldu'mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Fenerbahçe İle Yollarını Ayrıdımı? Vitor Pereira Fenerbahçeden Ayrıldımı Hangi Takıma Gidecek Pereira Hangi Takımın Başına Geçecek Fenerbahçe yeni teknik Direktörü Kim Olacak.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeler sunarak ülkesine geri döndüğünü açıkladığını ve bu sabah yapılan antrenmana çıkmadığını açıklarken, Portekizli teknik adamı yakan o sözler ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama öncesinde Record Gazetesine konuşan Vitor Pereira, "Monaco'ya elendikten sonra, Fenerbahçe teknik direktörlük görevimi yapmamı engellemeye karar verdi ve sözleşmeme saygı göstermemeye başladı. Tehditler ve gergin atmosfer nedeniyle ülkeme döndüm ve Fenerbahçe'nin beni yeniden teknik direktör olarak görev vermesini umut ettim. Yardımcılarım da aynı sebeplerden ötürü beni takip etti. Karar Fenerbahçe'ye kalmış" demişti.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Lig'i 3. ön eleme maçında Fransa temsilcisi Monaco'ya elenmesinin ardından Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmayı düşünüyordu. Bir hafta süren görüşmelerin ardından bir sonuç alınamadı. Bugün sabah Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada Teknik Direktör Vitor Pereira ve yardımcılarının Portekiz'e döndüğü bilgisini vermişti.

Vitor Pereira, Portekiz basınına sarı-lacivertli kulüpten ayrılma sebebini şu şekilde açıkladı:

"Monaco yenilgisinin ardından Fenerbahçe benim sözleşme süreme saygı göstermedi ve antrenörlük görevlerimi engelledi. Takımın başında durmama bile izin vermediler. Tehditlerin olduğu, gergin bir ortamda görev yapmam mümkün değildi. Bu yüzden ülkeme döndüm. Yardımcılarım da benimle aynı yolu izledi. Artık kararı verecek olan Fenerbahçe.".