Fenerbahçe, Portekiz'e Final İçin Gitti

Fenerbahçe, Perşembe günü Benfica ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı için...

Fenerbahçe, Perşembe günü Benfica ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı için bugün Portekiz’e gitti. Sarı-lacivertli kafileyi, tarihi maça coşkulu taraftarlar uğurladı.

Benfica maçının İstanbul’daki son antrenmanını bu sabah gerçekleştiren sarı-lacivertli takım, akşam saatlerinde özel bir uçak ile Lizbon’a hareket etti. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen kafileyi coşkulu Fenerbahçe taraftarları tezahüratlarla uğurladı.

Statü gereği Avrupa Ligi'nde forma giyemeyen Emre Belözoğlu da kafileyle birlikte Portekiz'e gitti. Havalimanında açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe tarihinin en önemli maçına çıkacaklarını belirterek, "Bu maçta oynayamasam da arkadaşlarımın yanında olacağım. Umarım bu kupayı tekrar ülkeye getiririz. Taraftarımızın desteğiyle bugünlere geldik, onlar bizim en büyük artımız. Umarım ilerleyen senelerde de Fenerbahçe, Türkiye'nin Avrupa'daki lokomotifi olur. Ben genç arkadaşlarımıza göre daha tecrübeliyim, onlarla sürekli konuşuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de yer aldığı kafile, saat 18.00'de kalkan özel uçakla Lizbon'a hareket etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın TSİ 20.30’da bir futbolcuyla birlikte maçın oynanacağı Luz Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertli takım, TSİ 21.00’de Luz Stadı'nda maçtan önceki son antrenmanını yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: