Fenerbahçe’de Robin van Persie transfer haberi heyecan yarattı

Fenerbahçe transferde önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı. Fenerbahçe’de gündem yıldız oyuncu Robin van Persie transfer haberleri oldu. Günün Fenerbahçe haberleri ve Fenerbahçe gündemi...

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncu Robin van Persie ile ilgilendiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe haberlerinin merkezinde Robin van Persie transferi yer alıyor. Fanatik’in haberine göre Hollandalı futbolcu Fenerbahçe formasına adım adım yaklaşıyor.

Haberde, Van Persie’nin yaşının ilerlemesi nedeniyle Manchester United’ın sözleşme uzatmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. Bu durum ve kendisine önerilen düşük teklif, Van Persie’nin 3 yıldır oynadığı Manchester’dan ayrılmasının en önemli sebebi.

Reklam
Reklam

Van Persie-Fenerbahçe yakınlaşmasını Ada’ya duyuran The Sun gazetesinin haberi birçok medya organı tarafından da paylaşıldı. Fox Sport’un, “Van Persie, son kontratıyla iyi bir gelir elde etmek istiyor. Bunu sağlamak ve İstanbul gibi muhteşem bir şehirde oynamak onun için çok cazip olacaktır” yorumu en dikkat çekici yorum oldu.

Anahtar Kelimeler: