Fenerbahçe, Şampiyonluk Yarışında 8 Puan Birden Kazandı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde bulunan Fenerbahçe, bu hafta sonu kendisine sunulan ikramı...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde bulunan Fenerbahçe, bu hafta sonu kendisine sunulan ikramı geri çevirmedi. Bursaspor'u 4 - 1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Haftanın açılış maçında Galatasaray'ın kendi sahasında Gençlerbirliği'ne mağlup olarak 3 puan bırakmasının ardından dünde ikinci sıradaki Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kalınca tüm gözler Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmaya çevrildi.

Sarı-lacivertli takım, 1-0 geriye düştüğü maçı 4-1 kazanarak puanını 43'e çıkardı. Rakiplerinin toplamda 5 puan kayıpla kapattığı haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe, bu sonuçla toplamda 8 puan birden kazanmış oldu. Sarı-lacivertli takım lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: