Fenerbahçe - Spartak Moskova Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor

Fenerbahçe ile Rusya’nın Spartak Moskova takımları arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 29 Ağustos Çarşamba günü...

Fenerbahçe ile Rusya’nın Spartak Moskova takımları arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 29 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına ait biletlerin satışına, 24 Ağustos Cuma günü başlanacak.

Biletler; 24 Ağustos Cuma günü kongre üyelerine, 25-26 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri yine kongre üyeleri, Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına ise 27 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlanacak.

Reklam
Reklam

Sarı - lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kongre üyeleri 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercel faturalı hat kullanıcıları ve Classic Kart sahipleri ise 1 adet bilet alabileceği bildirildi.

Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 44.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ H-I BLOK : 88.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK : 110.00 TL
FENERIUM ALT G BLOK : 165.00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK : 215.00 TL
FENERIUM ALT C-E BLOK : 255.00 TL
FENERIIM ALT D BLOK : 265.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: