Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Mobil Gsm Aracı Şarköy’e Geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi Fenercell Mobil GSM aracı Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine geldi. Fenerbahçe taraftarlarına yönelik,...

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi Fenercell Mobil GSM aracı Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine geldi. Fenerbahçe taraftarlarına yönelik, Fenercell ve Fenernet ürünlerini tanıtarak, cep telefonları ile internet bağlantıları hakkında bilgi verilen mobil araç Şarköy’e 2 gün kaldı.

İstanbul İletişim adlı GSM Bayii tarafından, Şarköy’e davet edilen Fenercell mobil aracıyla ilgili işletme sahibi Fehmi Çürük şöyle konuştu “Uzun bir süredir Atatürk Caddesinde hizmet verdiğimiz İstanbul İletişim adlı işyerimizde her türlü cep telefonu satış ve onarımı, kontör satışı ve GSM hatları ile ilgili hizmet veriyorduk. Hizmetimizi Türkiye’nin en güçlü GSM operatörlerinden Avea’nin bayiliğini alarak daha iyi bir noktaya taşımak istedik. Avea aynı zamanda taraftar GSM hatlarının da satışını yapan bir kuruluş. Türkiye’nin ilk mobil taraftar GSM hattı tanıtım aracı bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait Fenercell’i Şarköy’e davet ettik. Şarköy, Mürefte ve Hoşköy’de ürünlerin tanıtımı yapıldı. Fenercell’e 84 abone kazandırdık.” dedi.

Reklam
Reklam

Fenercell mobil araç sorumlusu Serdal Güler, ilklerin spor kulübü olduğunu söylediği Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi aracı olan mobil araçla, Türkiye turu yaparak, Fenercell ve Fenernet ürünlerini tanıttıklarını belirterek “Biz mobil araçla tanıtım işine 22 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da başladık. İlk taraftar hattını başlatan kulüp Fenerbahçe oldu. Yine ilk mobil araçla tanıtım yaparak abone kazanan kulüpte biziz. Ankara’dan başladığımız turumuzda tüm İç Anadolu Bölgesini dolaştık. Bundan sonra, Kuzey Ege turu ile devam ederek; Edremit, Akçay, Altınok o bölgeyi dolaştık. İstanbul’a döndük, Topuk Yaylası’nda takım kampta iken orada 2 gün tanıtım yaptık. Bir hafta İstanbul’da kaldık, B.Çekmece ve stadımızın önünde tanıtımlarımız devam etti. Sonra Çerkezköy Kapaklı beldesine geçtik. Buradan da Şarköy’e geldik. Şarköy’de 2 gün boyunca belde ve sahil köylerinde tanıtımlarımız oldu. Taraftarlarımızın ilgisinden memnun kaldık. Şimdiye kadar 2 bine yakın Fenercell’e abone yaptık, Şarköy’den de 80’in üzerinde abonemiz oldu. Mobil aracımızın önünde açtığımız stantda, standart numara taşıma, yeni hat satışı ve aktivasyon işleri yapıyoruz. “Kanarya İnternette Uçuyor” sloganımızla, Fenercell’den internete bağlanmak isteyen taraftarlarımıza 5 GB internet ve modem 25 TL’ye verirken, Fenerbahçe Futbol Takımın attığı her golde, hattımızı kullanan abonelerimize 100 MB hediye ediyoruz. Fenernet internet aboneliği 6 GB kotalı, ilk2 ay ücretsiz, 10 ay 19,90 TL’ye abone yaparken, 1907 dakika Wifi hediye ediyoruz. Fenercell ve Fenernet’in cazip kampanyalarını, Şarköy’deki bayimiz İstanbul İletişim’den taraftarlarımız inceleyip alabilirler. Fenercell ve Fenernet aboneliği alacak her taraftarımız kulübüne destek olacağını unutmamalıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Meydanında tanıtım yapan mobil araca taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Fenercell mobil aracı, Şarköy’den Lüleburgaz’a gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: