Fenerbahçe, Suriye'den dostça ayrıldı

HALEP (İHA) - Fenerbahçe, Halep Olimpiyat Stadı'nın açılışında Suriye Ligi ekiplerinden Al İttihad ile oynadığı özel maçta 2-2 berabere kaldı.

Sarı-lacivertli futbolculardan Uğur Boral, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Halep'te çok güzel şeyler yaşadıklarını belirterek, "Buraya geldiğimizden beri inanılmaz bir atmosferle karşılaştık. İnsanların bize büyük sevgisi vardı. Bu ilgiye biz de çok sevindik. Dostça bir maç oldu ve dostça skorla bitti. Bu maçın iki ülke arasındaki ilişkilerin artmasına yardımcı olmasını diliyoruz. Güzel bir maç oldu. Biz de özel maç olmasına rağmen, ciddiye aldık. Buradan güzel duygularla ayrılıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Genç futbolcu Can Arat da stadın Suriye takımına hayırlı olmasını dilerken, "Hazırlık maçı olmasına rağmen sahaya iyi şeyler yansıttık. Dostluk maçı, dostça bir şekilde beraberlikle bitti. Bizim önümüzde kupa ve lig var. İkisinde de başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu da Suriye programının herkes için güzel bir tecrübe olduğunu ifade etti.

Sarı-lacivertli takım, karşılaşmanın ardından özel uçakla İstanbul'a döndü.