Fenerbahçe taraftarına bilet şoku

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Torku Konyaspor maçının tarihinin değişmesi nedeniyle mağdur olan taraftarlarının mağduriyetinin giderilmesi için Türk Hava Yolları (THY) nezdinde yaptığı girişimlerden sonuç alamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan'a alınmasının ardından 10 Nisan'daki Torku Konyaspor maçını 9 Nisan'a çekmişti.

[Fenerbahçe'de Markovic şoku! Sezonu kapattı](https://www.mynet.com/fenerbahcede-markovic-soku-sezonu-kapatti-94952-myspor)

Konya'daki karşılaşma için haftalar öncesinden uçak bilet alan İstanbullu 70 Fenerbahçe taraftarı bunun üzerine THY'ye başvurarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. THY'den olumlu yanıt alamayınca TFF'ye başvuran sarı lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe yönetimi ile de görüşerek yardım talep etti.

Reklam
Reklam
[Fenerbahçe'den Ziyech için 12 milyon Euro istediler](https://www.mynet.com/fenerbahceden-ziyech-icin-12-milyon-euro-istediler-94958-myspor)

Fenerbahçe yöneticileri Metin Doğan ve Önder Fırat, THY yetkilileri ile görüşüp sorunun çözümü için neler yapılabileceğini konuştu. Ancak THY'den verilen cevapta, "Halka açık bir şirket olduğumuz için bu tür bir yardımda bulunmamız mümkün değil" denildi.