Fenerbahçe taraftarından Nani ve Van Persie'ye olay tepki

Fenerbahçe'de son haftalarda alınan kötü sonuçlar, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yoğun tepki almasına sebep oldu. Mersin idmanyurdu maçının başında ise takımın iki yıldız oyuncusu Nani ve Van Persie'yle berabere Josef de Souza da bu tepkilerden nasibini aldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Fenerbahçe'de şampiyonluk parolasıyla çıkılan sezonda Beşiktaş'ın maç fazlasıyla 8 puan gerisinde kalınması taraftarın sabrını taşırdı.

ÜLKER STADI'NDA 'ERSUN YANAL' TEZAHÜRATI...

Maçın başlamasına 1 saat kala tribünlerde bulunan yaklaşık 10 bin taraftar, stadı "Ersun Yanal" tezahüratlarıyla inletti. Takımı 2013/2014 sezonunda Nisan ayında şampiyon yapan Yanal, oynattığı hücum futbolu ve hırslı yapısıyla taraftarın sevgisini kazanmış ancak sezon sonu başkan Aziz Yıldırım'la yaşadığı anlaşmazlıklardan ötürü Sarı Lacivertli kulüpten ayrılmak zorunda kalmıştı.

Reklam
Reklam

İKİNCİ ŞOK! YILDIZLARA DA TEPKİ...

Ülker Stadı'ndaki ikinci şok ise Mersin İdmanyurdu maçının kadroları stat mikrofonlarından okunduğu esnada yaşandı. Fenerbahçe kadrosu okunurken tüm takım ıslıklanırken, Nani, Van Persie ve Josef de Souza'nın ismi okunduğunda ise ıslıklarıın şiddeti yükseldi.

İLK ISLIK OSMANLI MAÇINDA

Fenerbahçe taraftarı ise, Kanarya'nın Kadıköy'de 0-0 berabere kaldığı Osmanlıspor maçının ardından takımı ıslıklamış ve oynanan etkisiz oyuna tepki göstermişti. Daha sonra Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya kaybetmesiyle yeniden umutlanan Sarı Lacivertli taraftarlar, Torku Konyaspor deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Vitor Pereira'ya ağır eleştiriler getirmişlerdi.

REAL MADRID MAÇINDA BİLE ERSUN YANAL...

Basketbolda yoluna emin adımlarla devam eden, Euroleague'de lşampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de Ülker Arena'da oynanan ve Sarı Lacivertliler'in 100-78 gibi müthiş bir skorla kazandığı mücadelede de "Ersun Yanal" tezahüratları yapılmış ve futbol takımı protesto edilmişti.

Reklam
Reklam

OBRADOVIC FUTBOL TAKIMININ BAŞINA!

Hatta bazı taraftarlar photoshop programıyla Zelijko Obradovic'i Vitor Pereira'nın yerine koyarak futbol takımının başında Sırp teknik adam gibi otoriter bir ismin olmasının gerekliliğine vurgu yapmıştı.

VAN PERSİE GOLDEN SONRA VİTOR PEREİRA'YA KOŞTU

Fenerbahçe'nin 63. dakikada kazandığı penaltı sonrası topun başına Van Persie geçti. Hollandalı futbolcu meşin yuvarlağı filerle buluşturduktan sonra Teknik Direktör Vitor Pereira'ya koşarak sarıldı. Mersin maçını izleyen 19.500 biletli seyirciden bir kısmı ise bu sırada 'Ersun Yanal' tezahüratında bulundu.