Fenerbahçe - Trabzonspor Kupa Finali Ankara'da Oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası final maçının yeri belli oldu. Futbol Federasyonu final maçının 22 Mayıs'ta Ankara...

Ziraat Türkiye Kupası final maçının yeri belli oldu. Futbol Federasyonu final maçının 22 Mayıs'ta Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor' temasıyla bu sezon 51.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçı 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.45'de başlayacak." denildi.

FENERBAHÇE 6, TRABZONSPOR 9. KUPAYI İSTİYOR

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor'u 1-1'in rövanşında penaltılarla 5-2 üstünlük sağlayarak eleyen ve 15. kez finale yükselen Fenerbahçe, bugüne kadar 5 kez kupayı müzesine götürdü.

Sivasspor ile oynadığı ve 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında rakibini 6 - 0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek eleyen Trabzonspor ise, 14. kez finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası'nı 9. defa kazanmak için mücadele edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: