Fenerbahçe Ülker - Anadolu Efes maçı saati değişti

Beko Basketbol Ligi’nin 14. haftasında, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı ile Anadolu Efes arasında yarın oynanacak...

Beko Basketbol Ligi’nin 14. haftasında, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı ile Anadolu Efes arasında yarın oynanacak olan karşılaşma Caferağa Spor Salonu’nda saat 13.00'de başlayacak.
Fenerbahçe Ülker’in yeni salonu Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın açılış maçı olarak düşünülen, ancak Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray arasında oynanan maçta yaşanan olaylar sebebiyle sarı - lacivertli kulübe 2 maç seyircisiz oynama cezası vermesi üzerine, yine Fenerbahçe Kulübü talebi doğrultusunda Caferağa Spor Salonu’na alınan karşılaşmanın başlama saati de değiştirildi. Daha önce 20.00’de başlayacağı duyurulan maçın saat 13.00’te başlayacağı bildirildi.
Buna göre ligin 14. haftasında Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes arısında oynanacak maç, Caferağa Spor Salonu’nda yarın saat 13.00’te başlayacak. Maç seyircisiz oynanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz