Fenerbahçe Ülker Barcelona'yı ağırlıyor

Fenerbahçe Ülker normal sezonda birer galibiyet ve yenilgi aldığı Barcelona'yı konuk ediyor.

Top 16'daki ilk maçında Olympiakos'a boyun eğen Obradovic'in öğrencilerinin tek hedefi, İspanyollar karşısında zafer..

Avrupa'da bu sezon rakiplerinin kabusu olan Fenerbahçe Ülker, Barcelona'yı konuk ediyor. Sarı-Lacivertliler, Euroleague'in normal sezonunda iki kez karşılaştığı ve birer galibiyet ile yenilgi aldığı İspanyol rakibini saat 20.00'de Ülker Arena'da ağırlayacak. Top 16'daki ilk sınavında deplasmanda Olympiakos'a boyun eğen Obradovic'in öğrencileri, Barça karşısında galibiyeti hedefliyor. Sezon başından bu yana sakatlıkları bulunan İlkay Karaman ile Oğuz Savaş'tan yine yoksun olacak Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş'i de Royal Halı Gaziantep'e kiraladı.

Reklam
Reklam

Taraftarların salonu dolduracağına inandığını söyleyen Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:

"Tek düşüncemiz kazanmak"
"Daha önce de gösterdik ki, rakibimizden güçsüz değiliz. Barcelona'nın sezon başındaki gücünden daha iyi olması çok normal. İlk defa Dörtlü Final'e yükselmek için mücadele edeceğiz. Bu çok motive edici bir olay. Grupta diğer tüm takımlar dörtlü final oynamış veya kazanmış ekipler. Hedefimiz sahamızda, seyircimizin önünde Barcelona falan düşünmeden yenmek."

FENERBAHÇE ÜLKER: McCalebb, Ömer, Bjelica, İzzet, Melih, Kleiza, Vidmar, Zoric, Kenan, Metecan, Bogdanovic, Emir

BARCELONA: Pullen, Dorsey, Sada, Huertas, Abrines, Navarro, Todorovic, Papanikolaou, Hezonja, Lampe, Nachbar, Tomic

SALON: Ülker Arena
SAAT: 20.00
YAYIN: NTV Sport Smart HD
HAKEMLER: Luigi Lamonica, Eddie Viator, Olegs Latisevs