Fenerbahçe Ülker, Emporio Armani’yi yeni salonunda ağırlayacak

Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker Top 16 G Grubu’ndaki ikinci maçında İtalya’nın EA7 Emporio...

Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker Top 16 G Grubu’ndaki ikinci maçında İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımını yarın konuk edecek.

Yarın akşam oynanacak karşılaşma ayrıca sarı - lacivertlilerin yeni salonu Fenerbahçe Ülker Arena’nın da açılış maçı olacak. Saat 21.00’da başlayacak mücadeleyi basketbolseverler NTV Spor’dan canlı olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe Ülker ilk turda yer aldığı A Grubu’nu lider olarak tamamlayarak Top 16’ya yükselmişti. Sarı - lacivertliler ikinci tur ilk maçında geçtiğimiz hafta Unics Kazan takımı ile karşılaştı ve sahadan 76 - 71 mağlup ayrıldı.

Reklam
Reklam

Takım istatistiklerinde Fenerbahçe Ülker maç başına 77,81 sayı ortalaması elde ederken 2 sayı çizgisinden %48,8, 3 sayı çizgisinin gerisinden ise %37 isabet oranı ile elde etti. Faul atışlarından da %78,3 isabet oranı yakalarken ribaundlarda 34,63 asistte ise 11.63 ile oynadı.

Sarı - lacivertlilerin şuanda en skorer oyuncusu ise 12,6 ortalama ile Bojan Bogdanovic. Oğuz Savaş da 2 sayı bölgesinden %59,2 ile oynarken James Gist de 5 ribaund, Emir Preldzic 3,4 ortalama ile oynuyor.

EMPORİO ARMANİ İLK MAÇINDA PANATHİNAİKOS'A YENİLDİ

İtalyan ekibi ise ilk turda Anadolu Efes ile aynı grupta yer alırken dördüncü tamamladığı grupta Top 16’ya yükseldi. Geçtiğimiz hafta ilk maçında Panathinaikos ile karşılaşan Emporio Armani maçtan 78-57 mağlup ayrılmıştı.

Takımın en önemli oyuncusu Malik Hairtston 13,9 sayı ortalaması ile oynarken sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. İtalyan ekibinde Ioannis Bourousis 6,5 ribaund ile bu kategoride ilk sırada yer alırken Omar Cook da 4,7 asist ile oynuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz