Fenerbahçe Ülker, Gaziantep’te Moral Buldu

Beko Basketbol Ligi’nin 8. haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan Fenerbahçe Ülker,...

Beko Basketbol Ligi’nin 8. haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan Fenerbahçe Ülker, rakibini 69-86 mağlup etti.

Hafta içinde Turkish Airlines Euroleague’de Real Madrid’e mağlup olan Sarı-Lacivertliler, bu sonuçla 8. maçında 7. galibiyetini elde ederek ligde moral buldu. Özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden 9/19 ile %47’lik bir isabet yüzdesi yakalayan Fenerbahçe Ülker’de Bo McCalebb 18 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Mücadeleye Bo McCalebb’in önderliğinde hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, 4. dakikada 4-11’lik
üstünlüğü yakaladı. İlk çeyrekte skor bulmakta zorlanmayan Sarı-Lacivertliler, özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği isabetlerle farkı çift hanelere çıkararak, ilk periyodu 15-28’lik üstünlükle tamamladı.

Reklam
Reklam

Isaiah Swann ve Joey Dorsey ikilisiyle maça tutunan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, devrenin sonunda farkın 18 sayıya kadar çıkmasına engel olamadı (30-48). Konuk takımda pota altı oyuncusu David Andersen’in de üçlükleriyle katkı verdiği üçüncü çeyrekte Mutlu Akpınar’ı devreye sokan Gaziantep temsilcisi final periyoduna girilirken durumu 63-62’ye getirse de üç sayı çizgisinin gerisinden durdurulamayan Fenerbahçe Ülker, Ömer Onan ve İlkan Karaman’ın da basketleriyle farkın daha fazla kapanmasına engel olarak mücadeleden 69-86 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: