Fenerbahçe Ülker - Maccabi Electra Maçından Notlar

 Mustafa AKIN - İSTANBUL / DHA THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe Ülker , sahasında Maccabi Electra ile karşı karşıya

Mustafa AKIN - İSTANBUL / DHA

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe Ülker , sahasında Maccabi Electra ile karşı karşıya geliyor. Serinin ikinci maçına ev sahibi takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi.
14 Nisan Salı günü oynanan serinin ilk maçında rakibini 80-72 mağlup ederek 1-0 öne geçen Sarı-lacivertli takımı taraftarı Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Mersin İdmanyurdu ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda aynı saatlerde karşılaşmasına rağmen yalnız bırakmadı ve Ülker Sports Arena'nın büyük birbölümünü doldurdu.
ALEX DE SOUZA TRİBÜNDE YER ALDI
Fenerbahçe Ülker - Maccabi Electra mücadelesinde Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza da tribünde yer aldı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, İsfendiyar Zülfikari, Selim Sapan ve Selim Kosif de müsabakada yerlerini aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: