Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos maçı Lig Tv 3'te canlı yayınlanıyor

Fenerbahçe Ülker Panathinaikos ile Euroleague'de karşılaşıyor. Top 16'ya kalmayı garantileyen Fenerbahçe Ülker bu maçı kazanarak Panathinaikos'tan ilk maçın rövanşını almak istiyor.

Fenerbahçe Ülker Panathinaikos ile bu akşam karşılaşıyor. İstanbul'da Ülker Arena'da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Lottermoser yapacak. İspanyol hakem Conde ve Litvanyalı hakem Jasevicius ise karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapacak. Bu akşam saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı Lig Tv 3 canlı olarak yayınlayacak.

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig Tv 3

SALON: Ülker Arena

HAKEMLER: Lottermoser (Almanya), Conde (İspanya), Jasevicius (Litvanya)

FENERBAHÇE: Andrew Goudelock, B.İbrahim Uğurlu, Bogdan Bogdanovic, Emir Preldzic, Jan Vesely, Kenan Sipahi, Luka Zoric, Melih Mahmutoğlu, Nemanja Bjelica, Oğuz Savaş, Ricky Hickman, Semih Erden

Reklam
Reklam

PANATHİNAİKOS: A.J. Slaughter, A.Fotsis, Julian Wright, E. Bochoridis, V.Charalampopoulos, Dimitris Diamantidis, L. Mavrokefalidis, Vladmir Jankovic, Nikos Pappas, James Gist, Janis Blums, G.Diamantakos

Euroleague'de normal sezonun sona ermesine 3 hafta kaldı. Top 16'ya kalmayı garantileyen Fenerbahçe Ülker İstanbul'da Ülker Arena'da bu akşam saat 20.00'da Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşılaşacak. İkincilik yarışının ivme kazandığı haftalarda bu karşılaşmanın önemi de artıyor. Yunanistan'da Panathinaikos karşısında ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe Ülker, bu karşılaşmayı kazanarak hem rövanşı almak istiyor, hem de ikincilik için avantajını arttırmak istiyor. Fenerbahçe Ülker Atina'da Panathinaikos karşısında bir ara 30 sayı geriye düşmüş, maç sonunda ise 18 farkla kaybetmişti.